Winkels in Wassenaar

Er is een grote diversiteit van winkels in Wassenaar. Zo zijn er de bekende winkelketens, maar ook kleinere boetiekjes waar je leuke kleding of andere producten kan kopen. In het midden van de winkelstraat ligt Nederlands meeste bekende warenhuis: Hema Wassenaar. Verder kan je in de winkelstraat terecht voor sportartikelen, sieraden, lingerie en natuurlijk (kinder) kleding. Verreweg de meeste winkels zijn gelegen in de Langstraat. In de Langstraat mag je alleen wandelen, fietsen is hier niet toegestaan. Ook rondom de de Langstraat zijn meerdere winkels die jij kan bezoeken. En wil je even lekker lunchen, kopje koffie drinken of genieten van een ijsje. Één van de meest bekende ijssalons van ons land is Luciano’s waar je kan genieten van heerlijk ambachtelijk ijs.

Bekijk hier het totale aanbod van de winkels

Winkels in Wassenaar

Parkeren bij de winkels in Wassenaar

Dichtbij de winkels in Wassenaar zijn ook meerdere parkeerplaatsen waar jij de auto kwijt kan. Onder de Hema kan je gratis parkeren loop je direct het centrum van Wassenaar in. Ook met de fiets of scooter kan je goed het centrum bereiken en je fiets parkeren. Daarnaast kan je ook parkeren onder La Casita Wassenaar. En ook hier is parkeren gratis.

Dagje Wassenaar

Een dagje Wassenaar is altijd een goed idee! Je kan namelijk naar het strand, fietsen door de duinen, wandelen door één van de vele bossen, naar Attractiepark Duinrell en natuurlijk heerlijk winkelen. Ook een combinatie is uiteraard mogelijk. Want wat dacht je van in de ochtend winkelen om vervolgens naar het strand te gaan. En of je nu in de zomer wil bakken in de zon en wil zwemmen of in de herfst wil uitwaaien het strand is gewoon een fijne plek! De winkels in Wassenaar liggen ook langs vele fietsroutes, dat is dus een mooie gelegenheid om even lekker te shoppen. Of geniet op één van de terrassen van een ontbijtje, lunch, borrel of diner.

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search