Wassenaar wandelroutes

Wassenaar is een zeer veelzijdige gemeente, waar jij als wandelliefhebber je geluk op kan. Kom je als toerist naar Wassenaar, trek de wandelschoenen dan maar aan, want door de duinen, over het strand, door het centrum, Meijendel of de Horsten wat een keuze aan wandelroutes zijn er! Maar ben je inwoner van Wassenaar ook dan weten wij zeker dat jij niet alle prachtige wandelroutes kent. Want hoe goed ken jij je eigen dorp eigenlijk?

Wassenaar Wandelroutes

Wassenaar wandelroutes bij de kust

In het duingebied kan je heerlijk wandelen, de auto kan je parkeren bij de Kuil of De Zeelust. Kom je met de fiets deze kan je op verschillende plekken zetten. In de duinen heb je vaak prachtige uitzichten en natuurlijk maak je ook even een wandeling over het strand. Een kopje koffie kan je op het strand drinken bij één van de strandpaviljoens.

Korte of lange route

Natuurlijk kan jij kiezen voor een lange of korte route. Want of je nu gaat voor de 22 kilometer of een korte route van bijvoorbeeld 3 kilometer. Voor elke wandelaar zijn er prachtige routes. Wil je echt alles weten over de wandelroutes hebben wij er een aantal op een rijtje gezet.

Tip: Meijendel

Parkeren doe je bij het bezoekerscentrum, waar je kan parkeren en waar je wandeling door Meijndel start. Meijdendel is eigenlijk te onderscheiden in 3 gebieden. Aan de buitenkant heb je de buitenduin dan is er de middenduin en de binnenduin. In Meijdendel zijn verschillende routes aangelegd, daarnaast kunnen de kids ook mee, want onderweg zijn er genoeg speelmogelijkheden. Maar het meest gaaf is om even te stoppen bij Monkeybos, de kinderen hebben hier de tijd van hun leven. Aan het einde van de wandeling kan je genieten van een hapje en drankje op het terras van Restaurant Boederij Meijende. Alles weten over Meijndel, lees er hier meer over op de website. 

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search