Wassenaar Wandelen

Wassenaar is een fantastische gemeente om te wandelen. Dit komt door de diversiteit van de verschillende wandelmogelijkheden. Woon je in Wassenaar of omgeving dan ken jij waarschijnlijk ook niet alle wandelroutes. En ben je toerist dan zal je versteld staan van de mooie wandelroutes die er zijn in dit dorp. Dus pak de (wandel) schoenen maar uit de kast en maak een heerlijke wandeling, en kies uit één van de 20 wandelroutes.

Voor een wandeling door het duingebied kan je auto parkeren bij de parkeerplaatsen aan het strand. Vanaf daar zijn er verschillende wandelroutes door de natuur. Maar ook leuk is bijvoorbeeld een wandeling te maken naar Katwijk of Scheveningen over het strand. Vogels spotten tijdens de wandeling? Dan moet je naar Meijendel, want dit gebied staat in de Nederlandse top 10 van meest vogelrijke natuurgebieden.

Maak je liever een wandeling door het centrum, dan kan dit uiteraard ook en natuurlijk mag een lekkere lunch of kopje koffie dan natuurlijk niet ontbreken. Wij raden je dan aan om door het centrum een wandeling te maken.

Wil je alle wandelroutes ontdekken kijk dan even op het gehele overzicht van de Wassenaarse wandelroutes. Naast de vele wandelroutes die er zijn in Wassenaar zijn er ook prachtige fietsroutes.

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search