Wassenaar strand

Wassenaar strand ofwel de Wassenaarse slag is een heerlijk breed zandstrand waar je makkelijk kan komen met de auto, fiets of wandelend. Het strand is natuurlijk een fantastische plek in elk jaargetij. In de zomer kan je er heerlijk zonnen en zwemmen, in de herfst is het heerlijk om er uit te waaien en een wandeling te maken. Een frisse neus haal je er in de winter en met de lente geniet je van het strand, het uitzicht en de rust.

Het strand van Wassenaar is een heerlijk rustig strand. Je zal hier nooit zoals bijvoorbeeld op Scheveningen tegen elkaar aan liggen. Voor de kinderen is er daarom dan ook nog genoeg ruimte op te spelen in het zand.

Horeca Wassenaar strand

Bij het strand staan meerdere strandpaviljoens waar het goed vertoeven is. Bij goed weer zit je uiteraard op het terras, dat betekent achterover leunen in een heerlijke stoel en genieten van het uitzicht terwijl jij geniet van een drankje, lunch, borrel of diner. Uiteraard hebben alle strandtenten op de Wassenaarse slag ook een binnengedeelte waar je terecht kan. En of je nu met de kids bent, even met zijn tweeën of juist met de hele familie de strandpaviljoens in Wassenaar zijn hiervoor de ideale plek.

En eet je liever wat op het strand, dan haal je toch wat af. Heerlijk een pizza op een kleedje terwijl je geniet van de zonsondergang. Kan het nog fijner?

Wassenaar strand, Beachclub Bait

Parkeren

Er zijn meerdere twee grote parkeerplaatsen achter de duinen en op slechts 2 minuten lopen van het strand, namelijk parkeerterrein de Zeelust en de Kuil.

Met de hond naar het strand

Lekker met de hond naar het strand in Wassenaar? In de winter mag je overal lopen met de hond, maar in de zomermaanden gelden er andere regels. Hiervoor zijn speciale gebieden waar de hond heerlijk los kan lopen. 

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search