VVV Wassenaar

In de bibliotheek in Wassenaar zit de VVV Wassenaar ofwel het TIP, het Toeristisch Informatie Punt. Op deze plek kan je terecht voor al je vragen over de toeristische mogelijkheden in Wassenaar en omgeving. Je kan hier geïnformeerd worden met wat er allemaal te doen, te bezoeken en te beleven is in de regio. En of je nu op zoek bent naar de bekende of juiste de onontdekte plekken, de medewerkers van de VVV zullen het je vertellen.

In de gemeente achter de duinen is tenslotte veel te doen. Want er zijn vele wandelroutes door de natuur, het duingebied, dwars door het centrum. Bekende musea zijn het Louwman Museum waar je stapt in de geschiedenis van de auto en Museum Voorlinden. Daarnaast is er het heerlijk strand met een aantal strandpaviljoens waar het goed vertoeven is. Ook het centrum is erg gezellig en zijn er de bekende winkelketens, maar ook leuke boetiekjes.

Daarnaast zijn er plattegronden, flyers van bezienswaardigheden en attracties en musea die gratis meegenomen kunnen worden.

VVV Wassenaar

Bibliotheek Wassenaar zit hartje Wassenaar in de Langstraat. Dit is het ruim opgezet en fraai ingericht centrum voor kennis, cultuur, educatie en informatie.

Openingstijden VVV Wassenaar

Het toeristisch informatiepunt is 6 dagen in de week geopend, alleen op zondag is deze gesloten.

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur
Zondag gesloten

Telefoon: 070-5113397
Mail: wassenaar@obvw.nl
Website: https://www.obvw.nl

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search