Watersportcentrum Vlietland

Leidschendam
Op Watersportcentrum Vlietland is ongelooflijk veel te doen en te beleven. Klimmen op één van de klimparcours op het prachtige gelegen klimeiland. Huur een sloep, motorboot, waterfiets of zeilboot. Ook worden er zeillessen gegeven door professionele instructeurs. En wil je naar Vlietland op vakantie dan kan dat op de camping die is gelegen aan het water. Er is zelfs een eigen jachthaven.

Bootverhuur
De vloot van Watersportcentrum Vlietland is zeer uitgebreid. Of u nu een hele dag op pad wilt of gewoon een uurtje wilt dobberen op de mooie plas van recreatiegebied Vlietland. Het is allemaal mogelijk. Bij ons kunt u een sloep , motorboot , zeilboot (Polyvalk, Topaz en Optimist), kano (1-, 2-, 3- en 10-persoonskano), waterfiets of roeiboot huren. Er is voor elk wat wils.

Camping
Een gezellige en autovrije familiecamping midden in de Randstad en op de grens van het Groene Hart. Met Leiden en Den Haag om de hoek, veel watersportmogelijkheden en diverse wandel-, fiets- en skeelerroutes in de buurt is er altijd wat te doen. De camping is ingericht voor caravans, campers, familietenten en trekkerstentjes. U kunt ook één van de drie trekkershutten huren.

Zeilschool
Wij bieden in de mei- en zomervakantie zeilcursussen aan in de Optimist, Polyvalk en Topaz. Het belangrijkste doel is de kinderen plezier in het zeilen te geven. Daarom hebben wij veel aandacht voor spel en veiligheid, zodat de kinderen iedere dag met (zelf)vertrouwen in hun boot stappen. We geven ook zeiltrainingen voor alle niveaus.

Haven
Dit is de ideale thuishaven met vele mogelijkheden.300 ligplaatsen in het water en 100 plekken voor kleinere zeilboten op de kant . Voor de fanatieke windsurfers en kanoërs hebben wij lockers beschikbaar om de spullen in te stallen. Het ligt op één van de mooiste locaties in de regio en er zijn vele prachtige vaarroutes mogelijk vanaf Vlietland.

Klimpark Het Klimeiland
Hier klimt u over 6 routes, verdeeld over 4 verschillende hoogtes. Start op 1 of 4 meter en vervolg uw klimroute op 7 en 11 meter hoogte! Het klimpark bestaat uit 50 klimobstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dan 100 meter lang. Een echte uitdaging voor klimmers van beginnend én gevorderd niveau  Durft u het aan?

Buitensporten voor groepen
Watersportcentrum Vlietland heeft al ruim 20 jaar ervaring met activiteitenprogramma’s voor scholen, bedrijfsuitjes en kinderpartijtjes. Wij bieden verschillende programma’s voor buitensporten aan waarbij iedereen continu actief betrokken is. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs zorgen voor goede en veilige begeleiding.

Watersportcentrum Vlietland


Rietpolderweg 11, 2266 BM Leidschendam

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search