Warmenhoven jachtwerf

Voorschoten

Op een prachtige locatie aan de Vliet, op de grens van Leidschendam en Voorschoten, ligt Warmenhoven Jachtwerf. Een werf die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een gezellige en veilige thuishaven van waaruit waterliefhebbers zo de prachtige omgeving invaren. 

Op een zomerse dag of onder een typische Hollandse lucht met de haren in de wind. In het ruime sop of langs de grachten van onze steden.

Een boot in Nederland is een rijk bezit. Het zorgt ervoor dat we kunnen genieten van de mooie natuur die ons kikkerlandje rijk is. Een vakantiegevoel zonder ver te reizen. Bootliefhebbers in Nederland weten dit. En wij weten dit ook. Met onze liefde voor de natuur en het scheepsambacht verzorgen we al meer dan 40 jaar de stalling en het onderhoud van boten. Dit doen wij samen met een team van vakmensen. Voorop staat dat iedereen goed uitgerust voor de dag kan komen om zorgeloos te genieten van het varen. Mens én milieu staan hierin centraal.

Bij Warmenhoven Jachtwerf kunt u terecht voor zomer- en winterstalling, onderhoud, verkoop van occasions en deskundig advies. Ook met een boot die niet in onze stalling of haven ligt, kunt u bij ons terecht voor onderhoud, zoals een onderhoudsbeurt aan de motor, het verzorgen van het onderwaterschip of een reinigingsbeurt van de buiskap. Daarnaast staan wij ook voor u klaar als u een aanpassing wilt doen aan uw boot of als u uw boot wilt verkopen.

Wij staan u graag te woord in een persoonlijk gesprek.


Aart Warmenhoven en Marie-José van den Berg


 

Warmenhoven jachtwerf


Kniplaan 12-14, 2251AK  Voorschoten

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search