Tokkelientjes Kidscafe

Voorschoten
Wij zijn het "zusje" van Tokkelientje in leiden, een kidsconceptstore waar je de allerleukste duurzame kleding, accessoires en lifestyle items kunt shoppen! Mooie stoffen, materialen, comfortabel, anders dan anders en een goede kwaliteit. Daar worden de mensen achter Tokkelientje nou blij van! 

De winkels zijn geboren uit een passie voor kinderkleding en het gemis van een winkel zoals deze voor onszelf in de buurt. Tokkelientje heeft een uniek assortiment op het gebied van baby, kinder en tienerkleding, speelgoed, boeken of accessoires.


In onze winkel in Voorschoten kun je naast winkelen ook genieten van een heerlijke kop koffie of thee, verse taartjes en lekkers voor de kids. We hebben een ruime speelhoek voor de kids, zodat je ongestoord je kop koffie kunt drinken en wellicht zelfs een tijdschriftje kunt lezen of bijkletsen! Naast het horeca gedeelte hebben een wisselend kleding assortiment van onze merken uit Leiden. Ook kun je hier terecht voor de mooiste lifestyle items, speelgoed en boeken. 

Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Hier kun je terecht voor het afhalen van pakketjes of een heerlijke coffee to go!  Tokkelientjes Kidscafe


Schoolstraat 258, 2252 CP Voorschoten

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search