Theepaviljoen De Horsten

Wassenaar
Verscholen in het groen op de “Koninklijke Landgoederen de Horsten” tussen Wassenaar en Voorschoten ligt “Theepaviljoen de Horsten”. Dit voormalig zogenaamd 'schiethuis', is door Prins Frederik -broer van Koning Willem II - in 1861 laten bouwen. Het schiethuis is gebouwd in Engelse Tudor-gotiek stijl naar ontwerp van de Duitse architect H.H.A. Wentzel, huisarchitect van prins Frederik.
Sinds 1987 wordt het gebruikt als theeschenkerij. Op dit plekje in de randstad voelt u zich een eeuw teruggezet.'s Winters geniet u van een jachtschotel en een kop jagersthee in een entourage van jachttrofeeën . ‘s Zomers kunt u heerlijk op het terras luisteren naar de vogels onder het genot van een salade met een glas rosé, of later in de middag een heuse Engelse High Tea met geurige theeën en champagne. Natuurlijk bent u ook welkom voor een kop koffie met huisgemaakte taart.

De lunch wordt geserveerd van 12 uur tot 14.30 uur en van de High Tea kunt u genieten van 14.45 uur tot 16.45 uur.

Reserveren kan alleen alleen tijdens openingstijden op woensdag tot en met zaterdag. Op zondag kunt u helaas geen plaatsen reserveren i.v.m. grote drukte, u bent dan uiteraard wel van harte welkom.

Theepaviljoen De Horsten

Theepaviljoen De Horsten
Papeweg 36, Wassenaar
Reserveren

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de en

Start typing and press Enter to search