strand-wassenaarseslag

Wassenaarse Slag


Het Wassenaarse strand wordt ook wel de Wassenaarse Slag genoemd. Om de Wassenaarse Slag te bereiken moet je eerst de klip op en vervolgens rij je door het duingebied naar het strand. Je kan de Wassenaarse Slag zowel op de fiets, wandelend, scooter of auto bereiken. Kom je met de auto dan zijn er twee betaalde parkeerplaatsen: De Kuil en De Zeelust.


Ook heeft het strand in Wassenaar een reddingsbrigade. Deze is in de zomermaanden juli en augustus elke dag aanwezig tussen 10.00 en 18.00 uur. In de maanden mei, juni en september is de reddingsbrigade aanwezig in de weekenden. De reddingsbrigade herken je aan de rode shirts en de toren die staat aan de linkerkant als je het strand op komt.


STRANDPAVILJOENS WASSENAARSE SLAG


Op het strand staan 4 strandpaviljoens. En ook op de duin is een strandpaviljoen gelegen. Ga je voor een lekkere verse pizza, burger of stukje vis en wil je graag de voetjes in het zand gevoel dan moet je naar Beachclub Raak. Bij Beachclub Raak hangt een relaxte sfeer en ook kan je er terecht als je wat wil afhalen. Wat meer luxe breng dan een bezoek aan Beachclub Bait. Ook hier heb je al snel een vakantiegevoel. En of je nu komt voor het ontbijt, de beroemde Fish & Chips of één van de bites, op deze plek is het optimaal genieten.


Beachclub Raak aan de Wassenaarse Slag


Verder zijn er ook nog de strandpaviljoens Sport (aan de linkerkant gelegen als je het strand op komt) en Strandhuis de Golfslag. Brasserie de Badmeester ligt op de duin en heeft een prachtig uitzicht over het strand en de zee vanaf het terras.


Naast de strandpaviljoens zijn er ook nog verschillende afhaalmogelijkheden. Zo is er onder andere een snackbar en een ijssalon.


OVERNACHTEN OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND


Wil je een aantal nachten verblijven op de Wassenaarse Slag dan kan dit bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord. Dit 4 sterren hotel is op loopafstand van het strand. Het hotel heeft moderne kamers, heeft een royaal terras in de duinen en parkeren kunnen de gasten gratis bij het hotel. Wil je de omgeving ontdekken dan kan je een fiets of e-bike huren bij de receptie. Wil je genieten van veel luxe op een unieke locatie reserveer dan nu een hotelkamer.


HOND WASSENAARSE SLAG


Het badstrand (strand bij de strandpaviljoens) mogen honden hele jaar op met uitzondering van 15 mei tot en met 15 september (zomermaanden). Wel mogen de honden het hele jaar loslopen ten zuiden en ten noorden van het badstrand. In de wintermaanden mag je met de hond overal wandelen.


WEBCAM WASSENAARSE SLAG


Wil je weten wat voor weer het is? Of wil je graag weten of het druk is. Dan kan je altijd de webcam gebruiken die staat op het Wassenaarse strand. Bekijk hier het strand.

strand-wassenaarseslag

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search