ONLINE BESTELSERVICE in Wassenaar

wassenaar

Na Amsterdam en Utrecht nu ook in  ons gebied!!

Nieuw: een online bestel- en bezorgservice met elektrische fietsen. Op initiatief van Stichting Centrummanagement Wassenaar en in samenwerking met Gemeente Wassenaar en de marketing Stichting Wassenaar Voorschoten, gaat deze wens nu in vervulling.


De online-verkopen zijn de afgelopen anderhalf jaar fors gestegen, maar als kleinere lokale ondernemer is het veel werk om die overstap naar online-verkoop te maken en goed zichtbaar en vindbaar te zijn. Met Peddler gaan we dat oplossen. Alle mooie producten van onze lokale winkels worden online inzichtelijk gemaakt en verbonden aan riders die bezorgen met elektrische bakfietsen. In Utrecht en Amsterdam heeft Peddler een assortiment weten op te bouwen waardoor de consument al het wenselijke kan bestellen via de 200 winkels die online staan. Van supermarkten tot de lokale kaaswinkel. Ditzelfde gaat er nu in Wassenaar komen en Voorschoten wordt ook aangehaakt. Nu er een mooi aantal winkels zich hebben aangesloten is dit het juiste moment om te beginnen. Bent u op zoek naar een product en wilt u dat online bestellen? Kijk dan ook eens op Peddler.com of u het bij een van onze lokale winkels kunt vinden en het wordt dezelfde dag nog bezorgd. U steunt op die manier de lokale ondernemers en u draagt bij aan de CO2-uitstoot in Wassenaar. Het proberen waard!!


Wethouder Caroline Klaver (economische ontwikkeling, verkeer en vervoer): “Voor de Wassenaarse inwoners is Peddler een goede manier om vanuit huis toch lokaal te kunnen kopen. Het is mooi om te zien hoe met een slimme samenwerking tussen ondernemers het lokaal ‘shoppen’ voor een steeds breder publiek aantrekkelijk wordt. En zo rijden er ook nog eens minder bestelbusjes door Wassenaar.”


Via www.peddler.com maakt u een keuze maken voor bezorgen in Wassenaar/Voorschoten en plaatst u uw bestelling, waarbij u een voorkeur opgeeft voor het tijdstip van afleveren.
  • Bestellingen tot 16.30 uur worden nog diezelfde dag bij u bezorgd.

  • Bij gebruik van de kortingscode ‘WASSENAAR21’ voor bestellingen bij meerdere winkels worden slechts 1x bezorgkosten in rekening gebracht. 

ONLINE BESTELSERVICE in Wassenaar


, wassenaar

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search