Nayolie

Voorschoten
Lunch, dinner en catering

Lunchroom voor koffie en lunch, maar dan wel met heel exclusieve broodjes, zoals ‘Sandwich Boerderijkip Label Rouge met Kerrie/Massalasaus. Daarnaast zijn er de exclusieve verrassingslunch-menu's waarin chef Kelvin Lin diverse Aziatische invloeden verwerkt. Zo kan het gebeuren dat het lunchmenu met kimchi of exclusieve en delicate gerookte Japanse sojasaus of met bijzondere Japanse azijn is bereid. Bijzondere wijnen, sake’s en verschillende soorten thee begeleiden het menu. Na de lunch is het genieten van exclusieve bonbons, eveneens met veel Aziatische ingrediënten.

Dinner by Kelvin Lin  Dit is een uniek concept voor mensen die er voor open staan zich te laten verrassen met ‘modern Aziatische’ smaken, texturen en structuren. In een gemoedelijke ambiance kunt u genieten van culinaire verwennerijen. Alles draait hier om smaakbelevingen…“Dinner by Kelvin Lin” vindt slechts  eenmaal per maand op de vrijdagavond plaats voor een select groepje gasten. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen!

Catering Heeft u iets te vieren en wilt u uw gasten verrassen met heerlijke sandwiches/ hapjes/ taartjes? Dat kan! Voor elke gelegenheid biedt Nayolie diverse mogelijkheden op het gebied van catering.

Chef’s tableU geniet van een volledig verzorgde avond aan mijn chef’s table. Het menu serveer ik op basis van ‘omakase’, een Japanse wijze van dineren waarbij u zich volledig overgeeft aan de kennis en kunsten van de chef. Aan mijn tafel ervaart u een echte one man show, waarbij ik voor u kook, uitserveer en bijpassende dranken inschenk. Vanzelfsprekend voorzien van een uitgebreide uitleg zoals u van mij gewend bent. Omdat ik alles alleen kook kan ik helaas geen rekening houden met individuele (di)eetwensen en/of allergieën. Zie hier meer

Nayolie

Chef Kelvin Lin
Kerkplein 5, 2251 BS Voorschoten
Reserveren

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de

Start typing and press Enter to search