Hotel Wassenaar

Wassenaar
Onze accommodatie ligt op 17 minuten met de auto van het strand. Dit centraal gelegen hotel tussen Wassenaar en Katwijk bevindt zich op 4,5 km van de Wassenaarseslag. Het beschikt over diverse restaurants en een ruim terras waar internationale gerechten worden geserveerd. Beroemd is het Indonesische restaurant Indrapura 

Het hotel biedt kamers met een moderne inrichting, gratis WiFi, een flatscreen-tv met internationale zenders, een bureau en een eigen badkamer.

Vlak bij mooie golfbanen: Hotel Wassenaar ligt op het terrein van de golfclub Rozenstein. En de Koninklijke Haagsche Golf en Country Club bevindt zich op 10 minuten rijden van het hotel.

Een bushalte met een directe verbinding naar het centraal station van Den Haag ligt op loopafstand van Hotel Wassenaar. Op slechts 10 km bevindt zich het historische centrum van Leiden. Hotel Wassenaar is op nog geen 30 minuten rijden van de luchthaven Schiphol gelegen. Op 35 minuten rijden ligt de luchthaven van Rotterdam. Amsterdam is op 42 km van het hotel te vinden.

We spreken uw taal!

Hotel Wassenaar


Katwijkseweg 33, 2242 PC Wassenaar

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de en

Start typing and press Enter to search