Genesis B&B

Voorschoten
each night, when I go to sleep, I die  

the next morning, when I wake up, I am reborn

Genesis Voorschoten ligt in het oude centrum van een rustig typisch Hollands dorp, tegenover de dorpskerk. Op loopafstand van de terrassen, winkels en het meer. Het biedt een bar, een tuin en is voorzien van een keuken, een zithoek, een eethoek en een flatscreen-tv met kabelzenders.
Er wordt elke ochtend een continentaal ontbijt geserveerd in de bed & breakfast.Het personeel bij de receptie spreekt Duits, Engels en Nederlands.

Voor toeristen, reizigers, pelgrims, kruis en globetrottersHallo, mijn naam is Huig; Huig Willemsz wel te verstaan. Ik was de eerste bewoner hier na de plunderingen van maarschalk Maarten van Rossum op 6 maart 1528. Ruim drie hectare land had ik toen, van de kerk tot aan de Trekvliet. Het waren zware tijden. In 1568 brak de Tachtigjarige Oorlog uit, wat uitmondde in het Beleg van Leiden in oktober 1573. De Spanjaarden veranderde mijn erf in een oorlogsgebied en verbrandde veel van mijn bezittingen. De belastinginspecteur waardeerde mijn erf en woning op slechts 3 gulden, 14 stuivers en 3 penning. Ik heb het gelukkig overleeft en de woning in stand kunnen houden. Hoe had ik mij toen kunnen voorstellen, dat juist deze woning nu nog zou bestaan? En dat zo veel mensen, zoals jij, hiervan zouden genieten.

Genesis heeft tot heden 46 eigenaren gehad in circa 468 jaar. Sinds 15 juni 2012 onderhouden Lonneke Heemskerk en Marc Hoogvliet het erfgoed. Zij hebben mijn woning de naam Genesis gegeven. Uit respect, en met mijn goedkeuring.
Genesis is het verhaal der verhalen. We vinden het leuk dat je er één meemaakt door je verblijf in Genesis. Je zult ervaren dat elk item bij Genesis een verhaal te vertellen heeft. Alles is geselecteerd op deze belofte.

Voor reserveringen Ask Marc of via  Booking.com.

We invite you to believe, that it is no coincidence that you are staying at Genesis.


Zie de website

Genesis B&B


Treubstraat 23, 2251 BT Voorschoten

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search