Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

Wassenaar
Karakteristiek hotel in Wassenaar
Het hotel in Wassenaar is gelegen aan de rand van de villawijk De Kieviet en is gevestigd in een voormalig theehuis. Voor romantische allure en een duinrijke omgeving bent u hier aan het juiste adres!
- Gezellig à la carte restaurant
- Gelegen in het weelderige Wassenaar
- Officiële trouwlocatie
- Drie multifunctionele vergaderzalen
- Comfortabel verblijf

Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet beschikt over 27 charmante hotelkamers. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze fiets- en e-bikeverhuur waarmee u de veelzijdige omgeving kunt ontdekken. Na een dagje weg schuift u aan in ons à la carte restaurant voor een culinair diner. Hier is het heerlijk vertoeven onder het genot van een smaakvol seizoensgebonden gerecht.
Wilt u zakelijk overnachten of bijeenkomen met uw personeel? Ook dan beschikt het hotel over diverse mogelijkheden. Zo zijn er drie multifunctionele vergaderzalen aanwezig en bieden wij aansluitende vergaderarrangementen.

Heerlijk weekend aan zee
Dankzij de unieke ligging van Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet is het hotel in Wassenaar de ideale bestemming voor een veelzijdig weekendje weg. Hier kunt u naar hartenlust fietsen en wandelen in de bossen en door de duinen. Ook kunt u een dagje uitwaaien aan zee, immers ligt het hotel op korte afstand van de prachtige Nederlandse kust.
Voor wat meer entertainment en cultuur wijkt u uit naar de bruisende steden Leiden en Den Haag. Uiteraard behoren een bezoek aan Paleis Noordeinde of met het gezin naar Madurodam tot de vele mogelijkheden. Wat u ook wilt ondernemen: de omgeving van Wassenaar biedt voor ieder wat wils.

Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

Hotel - Restaurant
Stoeplaan 27, 2243 CX Wassenaar
Reserveer een tafel

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de en

Start typing and press Enter to search