Fietsroute Meijendel 23 km

Kiest u ervoor voor de volgende knooppunten te volgen  93 - 88 - 84 - 55 - 54 - 46 - 44 - 40 - 41 - 43 - 47 - Richting 46 - door het historische Centrum van Wassenaar - 52 - 90 - 91 - 92 - 94 - 93 – TOP, dan fiets u zowel door het centrum van Voorschoten als het centrum van Wassenaar.


Deze fietsroute laat u tevens kennismaken met het natuurgebied Meijendel. Tijdens uw fietsroute ontdekt u de variatie in het duinlandschap en de verscheidenheid aan diersoorten. Meijendel behoort tot de top tien van de meest vogelrijke natuurgebieden in Nederland. U passeert ook een speeltuin in Voorschoten en het Monkeybos in Meijendell waar de kinderen lekker kunnen uitrazen.


En hier fietsroutes vanaf en rondom Duinrell 


Parkeren

In Meijendel zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig. P1 parkeerplaats Meijendel (Kievietsduin) is de grootste. Deze is gelijk bij de rotonde. De witte paaltjes geven het wandelpad van 1,5 kilometer naar het De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea aan. Bij het bezoekerscentrum zijn ook nog twee parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn speciaal voor elektrische auto’s en hier zijn de invalideplaatsen. Meer over parkeren.

Fietsroute Meijendel 23 km

Bijgevoegd bestand
Fietsroute Meijendel 23 km

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de en

Start typing and press Enter to search