Cultuurfabriek Voorschoten

Cultuur beweegt je, prikkelt je en inspireert je. Het zorgt voor persoonlijke groei en andere perspectieven. Of je cultuur nu alleen of samen beoefend, het is voor iedereen van grote waarde. De verdieping in cultuur brengt verrijking en dat houdt ons als samenleving vitaal en in balans. Daarom zetten wij ons in om cultuur op alle mogelijke manieren aan de man te brengen in Voorschoten.


De Cultuurfabriek is als het ware het huis waarin de cultuur van Voorschoten is gevestigd. We zijn een onafhankelijk platform voor meer dan 30 culturele organisaties die samen met ons bijdragen aan een actief cultureel leven in de Gemeente Voorschoten. Door deze cultuuraanbieders met elkaar te verbinden, stimuleren we plaatselijke initiatieven met als doel om Voorschoten te voorzien van een vitale, levendige, culturele programmering.


Hiervoor werken we samen met onze leden, de Gemeente Voorschoten, de ondernemers binnen het Hart van Voorschoten en maatschappelijke partijen op het gebied van zorg en welzijn. Zo proberen we alle 25.000 inwoners van Voorschoten te bereiken. Met het oog op de Kruispuntkerk aan de Schoolstraat als multifunctionele accommodatie, hopen we kunst en cultuur verder in te zetten en daarmee een vaste plek te geven waar alle culturele (en maatschappelijke) aanbieders een thuis in kunnen vinden.


Zie hier de Cultuurkaart van Voorschoten met alle partijen 


 

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search