Boutique Hotel Duinoord

Wassenaar
Welkom bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord. Het compleet vernieuwde en superluxe 4-sterren hotel in Wassenaar ligt op een sublieme locatie, namelijk op steenworp afstand van de Wassenaarse Slag. Een afgelegen strandopgang die vanuit natuurgebied Meijendel te bereiken is.

  • Compleet vernieuwd hotel!

  • Culinair à la carte restaurant

  • Royaal terras in de duinen


Rustgevend verblijf
Het luxe en karakteristieke Fletcher Boutique Hotel Duinoord is eigenzinnig ingericht. In het sfeervolle à la carte restaurant kunt u culinair genieten op gastronomisch topniveau. Laat u verrassen door de eigentijdse en seizoensgebonden gerechten en beleef een ongelooflijke avond. Het hotel in Wassenaar is de ideale verblijfplaats voor een ieder die volop in alle luxe wil genieten aan zee.

Natuurrijke omgeving
De omgeving van Fletcher Boutique Hotel Duinoord is zeer divers en kunt u verkennen door gebruik te maken van onze fiets- en e-bikeverhuur. Op slechts tien kilometer afstand vindt u grote steden als Den Haag, Delft en Leiden. Voor zowel de cultuurliefhebber als de sportieveling is het hotel een perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in Wassenaar.

Boutique Hotel Duinoord

Hotel
Wassenaarseslag 26, 2242 PJ Wassenaar
Arrangementen

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search