Boederij Nellesteijn

Wassenaar
Op een mooi stuk weidegebied in Wassenaar ligt bezoekboerderij en boerderijwinkel Nellesteijn. Een ambachtelijk veehouderijbedrijf met 80 zwartbonte melkkoeien, 55 jonge kalveren en pinken, 70 fokschapen en nog wat hobbyvee.

Openingstijden
Tijdens de openingstijden van de boerderijwinkel staat het vrij om een kijkje te nemen in de koeienstal en de jongveestal. De winkel is geopend op woensdag t/m zaterdag van 11.00-17.00.
In de maand maart is het Lammetjesmaand! In deze maand worden er veel lammetjes geboren. Tijdens de openingstijden bent u welkom om in de stallen te kijken en de lammetjes te aaien.

Winkel
In de winkel zijn diverse soorten boerenkaas te koop. De kaas wordt op de boerderij bereid. Voor het kaasmaken wordt dagverse melk rechtstreeks van de koe gebruikt. De koeien lopen van de maand april tot oktober dag en nacht in een groene sappige weide van vers gras. Boerenkaas is altijd bereid van zogenaamde ‘rauwe’ melk. Juist dat, samen met de ambachtelijke bereiding, maakt de smaak van boerenkaas zo rijk, krachtig en uniek.

Boederij Nellesteijn


Maaldrift 6, Wassenaar

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl de en

Start typing and press Enter to search