Open atelier-dagen

Wassenaar
28-09-2020 t/m 29-09-2020
Ook dit jaar laten de leden van de Kunstgroep Havenaer aan de Johan de Wittstraat nieuw werk zien op 28 en 29 september a.s. Beide dagen zijn de ateliers vrij toegankelijk voor het publiek van 11:00 uur 's morgens tot 17:00 uur 's middags.

De Kunstgroep Havenaer bestaat uit de leden Hans Gussekloo, Wierd Wagenmakers, Ella van Elck en Willeke Elderman.

• Hans maakt modern werk op de grens van figuratief en abstract. In zijn schilderijen en glasobjecten maakt hij een droomwereld zichtbaar waarin humor en kwetsbaarheid
samenkomen. Ze tonen wat vreemd is aan het alledaagse en wat gewoon is aan het bijzondere,zonder een bedoeling te willen opdringen aan de toeschouwer.

• Wierd aquarelleert, tekent met krijt en etst. In zijn werk is een grote belangstelling zichtbaar voor de woeste natuur. Berglandschappen en de mooie natuur van de duinen fascineren hem. De laatste tijd maakt Wierd (vaak in opdracht) aquarellen en tekeningen van huizen en andere gebouwen in hun eigen omgeving.

• Ella van Elck schildert met olieverf. Haar werk is realistisch te noemen. Zij gebruikt heldere kleuren over de onderschildering. Naast de bekende vogeltjes, portretten, dieren, hoeden en stillevens zijn het nu de tulpen waaraan zij werkt.

• Willeke maakt beelden in diverse steensoorten, tekeningen en gemengde technieken. In haar vrije werk hanteert zij geen vooropgezet plan of idee. Tijdens het maakproces ontdekt zij. Zij zoekt niet, zij vindt. Haar werk verbeeldt zonder woorden, verklarende teksten of uitgebreide filosofieën. Het laat de beschouwer vrij in zijn/haar bevinding.

Open atelier-dagen

Molenplein 10a, Wassenaar

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search