Chateau Chantant

Wassenaar
14-03-2020
Chateau Chantant: Culinair dineren in een sprookjesachtige setting, onder het genot van live muziek en entertainment van hoogstaande kwaliteit.
Kasteel de Wittenburg presenteert u een nieuwe concertreeks in samenwerking met Wentink Forno & Partners. Geniet van een avondvullend programma waarbij het u aan niets zal ontbreken. Wij serveren u een culinair 3-gangen diner bereid door Chef-kok Roy van Geel.

Tijden:
19:00 uur – ontvangt met een glas Champagne
20:00 uur – Aanvang show
23:00 uur – Einde show

Cast:
- Richy Brown Met zijn deelname aan X-Factor speelde hij zich in de kijker van LA The Voices met wie hij zes albums maakte, Carré uitverkocht, meerdere gouden platen heeft gekregen en zelfs werd bekroond met een platina plaat. Tevens is hij in 2019 viraal gegaan met een spontaan optreden tijdens het concert van Michal Bublé in het Ziggo Dome.
- Joke de Kruijf Zowel in het binnen- als buitenland speelde zij in grote Musicals waaronder The Phantom of the Opera, Les Misérables, en Cats. Ook was zij te zien in Nederlandstalige musicalproducties zoals Willeke de Musical waarin zij de titelrol vertolkte en in de oer-Hollandse musical Op Hoop van Zegen.
- Stanley Burleson Eén van Nederlands bekendste musicalacteurs speelde o.a. rollen in Cats, Les Misérables, Beauty and the Beast, Musicals in Concert en de Addams Family. Hij verzorgde de choreografie voor tientallen musical producties en meerdere televisieprogramma’s van o.a. Karin Bloemen en de John Kraaijkamp Musical Awards Gala.

Dresscode: De dresscode voor deze avond is feestelijk.

Tafelindeling:  U zult geplaats worden aan een ronde tafel voor 8 of 10 personen. Mocht u met een gezelschap van 8 tot 10 personen komen, dan bent u verzekerd van een eigen tafel. Daarnaast kunnen wij u garanderen dat u met een gezelschap van minder dan 8 personen altijd bij elkaar zult zitten, maar dat uw tafel wordt aangevuld met een ander gezelschap.

Het arrangement
€ 89,50 inclusief 3-gangen diner en dranken uit het assortiment Binnenlands gedestilleerd voor niet leden
€ 67,50 inclusief 3-gangen diner en dranken uit het assortiment Binnenlands gedestilleerd voor leden. Allen te reserveren via Kasteel de Wittenburg zelf.

Groepen:
Wilt u deze avond reserveren met een groep groter dan 10 personen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via:
E-mail: concerten@wittenburg.nl Telefoon: 070 – 515 15 00

Organisator:
Kasteel de Wittenburg

Bijzonderheden: Tickets zijn alleen te reserveren via Eventim (zie "online reserveren" rechtsboven)

Adresgegevens:
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar
070 - 515 15 00

Entreeprijs evenement:
89,50

Chateau Chantant

Landgoed de Wittenburg 1 2244 BV Wassenaar 070 - 515 15 00

Plan je route

ZOEKEN
Voer minimaal 3 karakters in.
Meestgebruikte tags

Er zijn geen resultaten gevonden

Zoekresultaten op titel

Zoekresultaten op tags

Agendaitems

nl

Start typing and press Enter to search